Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 31st January 2010, 03:05 PM
Eyal Offline
Registered User
 
Join Date: May 2009
Posts: 6
windows_7firefox
Unhappy Help Please ypbind fails to find NIS server

Hi All,

I need help !!!

I have 4 machines, The NIS server is running on FC4, All other clients are running on FC8.
One of the FC8 machines that runs ypbind connects to the NIS server and all is fine,
While the other FC8 units fails.

From the logs I can see that ypbind can not find the NIS server.
I had restarted the ypserv but the same.

Please help !!!,

10x,
Eyal
:
Reply With Quote
Reply

Tags
networking, ypbind

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Configuring fails: failure to find pci_alloc leonardevens Using Fedora 0 12th April 2009 04:05 AM
NIS (ypbind) will not stay up on server Joe_Higginbotha Servers & Networking 1 31st December 2007 07:01 PM


Current GMT-time: 10:14 (Saturday, 30-08-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat