Fedora Linux Support Community & Resources Center

Go Back   FedoraForum.org > Community Lounge > Suggestions & Feedback
FedoraForum Search

Forgot Password? Join Us!

Suggestions & Feedback Have suggestions, feedback or just plain questions regarding FedoraForum.org? Post them here. (We reserve the right to poke fun at you or just ignore them).

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11th October 2004, 01:55 AM
mtekc Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 30
Question Gallery not working ?

There's no option anymore to upload a pic to the gallery. why?
__________________
rpm -e bill-gay.i386.rpm :D

Last edited by mtekc; 11th October 2004 at 05:49 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 11th October 2004, 02:17 AM
ewdi Offline
Retired Admin
 
Join Date: Jan 2004
Location: Penguin Land
Age: 64
Posts: 1,939
it should, try logout and relogin
__________________
+ Visit My new blog
- [B]SlashGear US, SlashGear Japan, and
+Founder & Admin of www.fedoraforum.org

Follow me at http://twitter.com/ewdi

Laptop : MacBook Pro 2.4Ghz 4GB DDR, 20-inch iMac Aluminium/4GB RAM
Reply With Quote
  #3  
Old 11th October 2004, 02:20 AM
mtekc Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 30
i did and nothing
Reply With Quote
  #4  
Old 11th October 2004, 02:26 AM
mtekc Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 30
Got it working. Thanks
Reply With Quote
  #5  
Old 11th October 2004, 02:30 AM
ewdi Offline
Retired Admin
 
Join Date: Jan 2004
Location: Penguin Land
Age: 64
Posts: 1,939
np post some intresting stuff hahah
__________________
+ Visit My new blog
- [B]SlashGear US, SlashGear Japan, and
+Founder & Admin of www.fedoraforum.org

Follow me at http://twitter.com/ewdi

Laptop : MacBook Pro 2.4Ghz 4GB DDR, 20-inch iMac Aluminium/4GB RAM
Reply With Quote
  #6  
Old 11th October 2004, 04:51 PM
sailor Offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2004
Location: San Antonio, Texas - Home of the Alamo, the "Cradle of Texas Liberty"
Age: 56
Posts: 4,113
I have tried the logout / login and still no submenu to post pics. I have cleared my cache too.
What is up with the gallery?
I have tried this on 3 different machines home and work, still no way to post pics
__________________
**********************************************
sailor
San Antonio, Texas

Fedora 20 - Lenovo IdeaPad V570
**********************************************
Reply With Quote
  #7  
Old 11th October 2004, 05:05 PM
Ug Offline
Retired Community Manager
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,999
Um why is this here? *perplexed*

Moved to Suggestions & Feedback.
__________________
gareth@fedoraforum.org
Registered Linux User # 301555
garethrussell.net


Please adhere to the FedoraForum Guidelines.
Reply With Quote
  #8  
Old 11th October 2004, 05:39 PM
ewdi Offline
Retired Admin
 
Join Date: Jan 2004
Location: Penguin Land
Age: 64
Posts: 1,939
that's odd, i dont have problem with it, what browser are you using?
__________________
+ Visit My new blog
- [B]SlashGear US, SlashGear Japan, and
+Founder & Admin of www.fedoraforum.org

Follow me at http://twitter.com/ewdi

Laptop : MacBook Pro 2.4Ghz 4GB DDR, 20-inch iMac Aluminium/4GB RAM
Reply With Quote
  #9  
Old 11th October 2004, 06:48 PM
Chas.H Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Stokes County, North Carolina
Age: 55
Posts: 248
I tried it here with both Firefox & Mozilla. The "Upload File" is there when Logged in and not when logged out. (I assume that's how it was intended.) I works here for both browsers.

I would have tried it in IE but that would require launching that "heap of parrot droppings."
__________________
Cheers,
Charles
Booke Seminars
Gilded Age
9 Dragon Palace Restaurant

Still using FC2
Upgraded to FC4 July 16, 2005!!
Still using FC4

Registered Linux User #373127

Last edited by Chas.H; 11th October 2004 at 06:50 PM. Reason: Typo
Reply With Quote
  #10  
Old 11th October 2004, 08:16 PM
sailor Offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2004
Location: San Antonio, Texas - Home of the Alamo, the "Cradle of Texas Liberty"
Age: 56
Posts: 4,113
I am using Firefox 1.0 with the security patch. Could it be a firefox setting?
__________________
**********************************************
sailor
San Antonio, Texas

Fedora 20 - Lenovo IdeaPad V570
**********************************************
Reply With Quote
  #11  
Old 11th October 2004, 08:30 PM
Chas.H Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Stokes County, North Carolina
Age: 55
Posts: 248
Sailor
I wouldn't think so.
I see you are logged in so go to the gallery and then right-click|reload and see if upload shows in the second layer of links across the top.
__________________
Cheers,
Charles
Booke Seminars
Gilded Age
9 Dragon Palace Restaurant

Still using FC2
Upgraded to FC4 July 16, 2005!!
Still using FC4

Registered Linux User #373127
Reply With Quote
  #12  
Old 11th October 2004, 08:41 PM
Chas.H Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Stokes County, North Carolina
Age: 55
Posts: 248
oops
You were logged in when I started that post.
__________________
Cheers,
Charles
Booke Seminars
Gilded Age
9 Dragon Palace Restaurant

Still using FC2
Upgraded to FC4 July 16, 2005!!
Still using FC4

Registered Linux User #373127
Reply With Quote
  #13  
Old 11th October 2004, 08:43 PM
ewdi Offline
Retired Admin
 
Join Date: Jan 2004
Location: Penguin Land
Age: 64
Posts: 1,939
hmm i cant replicate the problem let me try around other pcs in the lab
__________________
+ Visit My new blog
- [B]SlashGear US, SlashGear Japan, and
+Founder & Admin of www.fedoraforum.org

Follow me at http://twitter.com/ewdi

Laptop : MacBook Pro 2.4Ghz 4GB DDR, 20-inch iMac Aluminium/4GB RAM
Reply With Quote
  #14  
Old 11th October 2004, 10:30 PM
sailor Offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2004
Location: San Antonio, Texas - Home of the Alamo, the "Cradle of Texas Liberty"
Age: 56
Posts: 4,113
I tried reloading, no such luck. I have the bar with My Profile, logout, comments, favorites...etc
no upload or download bar/menu
and this is on 2 machines, FC2, Win 2000, AND Suse 9.1 (all running Firefox 1.0.1)
__________________
**********************************************
sailor
San Antonio, Texas

Fedora 20 - Lenovo IdeaPad V570
**********************************************
Reply With Quote
  #15  
Old 11th October 2004, 10:36 PM
ewdi Offline
Retired Admin
 
Join Date: Jan 2004
Location: Penguin Land
Age: 64
Posts: 1,939
ah taht's why, you are super mod, i forgot to add super mod into the group, well try again, reload, it should work now
__________________
+ Visit My new blog
- [B]SlashGear US, SlashGear Japan, and
+Founder & Admin of www.fedoraforum.org

Follow me at http://twitter.com/ewdi

Laptop : MacBook Pro 2.4Ghz 4GB DDR, 20-inch iMac Aluminium/4GB RAM
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pictures & Album (Gallery) Is Working Again bob News 0 21st July 2009 04:04 AM
Gallery Iron_Mike Suggestions & Feedback 25 20th October 2008 01:36 AM
Has there been any Gallery changes? SlowJet Suggestions & Feedback 3 21st July 2006 09:00 AM
A sound gallery Furry_Fighter Suggestions & Feedback 4 16th January 2005 01:41 AM


Current GMT-time: 04:24 (Monday, 20-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Kamieniec Podolski Travel Photos on Instagram - Leczyca Instagram Photos - Karangampel Travel Photos