Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 14th November 2009, 07:21 PM
GoinEasy9 Offline
Registered User
 
Join Date: May 2009
Location: Manorville, New York, USA
Posts: 1,673
linuxfedorafirefox
Repo madness

Not really, but I am showing active rpmfusion-rawhide repos in F12 and I would like someone to confirm whether they should be active or not. Looking through the threads, I can't get a definite answer. Looks like some say disable the repos, others say they're active till release. Please....Thumbs up or thumbs down on the rpmfusion-rawhide repos.

TIA

Tom
__________________
Registered Linux User #348347
Have you been seduced by siduction? http://siduction.org/index.php
Running Fedora 19/20, siduction and openSUSE 13.1 with KDE
  #2  
Old 14th November 2009, 07:51 PM
Milena Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Europe
Posts: 304
linuxfedorafirefox
good question. no info on rpmfusion.org either. well the final repo seems to be there already:

shall we use it now?
  #3  
Old 14th November 2009, 08:12 PM
adrianx Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: South Africa
Posts: 954
linuxfedorafirefox
This is my repo list and I don't seem to be getting any strange packages from the future, yet.... (B.t.w., I also think it's good question!)
Code:
fedora                    Fedora 12 - x86_64                     enabled: 19,122
rpmfusion-free-rawhide    RPM Fusion for Fedora Rawhide - Free   enabled:    433
rpmfusion-nonfree-rawhide RPM Fusion for Fedora Rawhide - Nonfre enabled:    147
updates                   Fedora 12 - x86_64 - Updates           enabled:    271
__________________
Registered Linux User 460110
  #4  
Old 14th November 2009, 08:20 PM
GoinEasy9 Offline
Registered User
 
Join Date: May 2009
Location: Manorville, New York, USA
Posts: 1,673
linuxfedorafirefox
OK, since there is no real need to disable the rawhide rpmfusion repos, they shall remain enabled here. I'm not running it on production machines and it's only 3 days till release, so, for me it's status quo. I just didn't want to screw up the install, it's really running great.

LOL...and as soon as I posted that, a repodata error was noticed. Which I posted in another thread.

Edit: So I actually clicked on a news link and ....
http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=233759
There's the answer. OK, so the link don't work, it's on the top right of the main forums page.
Now the link works...geez
__________________
Registered Linux User #348347
Have you been seduced by siduction? http://siduction.org/index.php
Running Fedora 19/20, siduction and openSUSE 13.1 with KDE

Last edited by GoinEasy9; 15th November 2009 at 02:12 AM. Reason: 'puter is messing with me
 

Tags
madness, repo

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Yum Update Madness progrock Using Fedora 13 7th November 2006 03:32 AM
Yum Update Madness meslick Using Fedora 4 19th December 2005 01:19 PM
ndiswrapper & wpa madness arise Servers & Networking 6 1st December 2004 02:20 PM
Multimedia madness!!! madzzoni Using Fedora 2 23rd March 2004 10:03 PM


Current GMT-time: 03:06 (Saturday, 26-07-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat