Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 6th February 2009, 07:26 PM
vfulco Offline
Registered User
 
Join Date: May 2008
Age: 45
Posts: 97
Unhappy Newest Nvidia driver and still hangs @ anacron???

After a few days of wrestling the xorg.conf file and the akmods/kmod apps, finally have it running properly with a dual display/one graphic card setup BUT only from init 3 and then startx. Trying with init 5 shows a segmentation fault right after recognizing the kmod driver but the sequence keeps running until it after it hits the anacron OK portion. This occurs with an NVIDIA 6800 XT which is covered by the 180.25 driver. Other forum Q&A suggests the wrong driver but NVIDIA recommends this one. TIA.
Reply With Quote
  #2  
Old 6th February 2009, 07:39 PM
vfulco Offline
Registered User
 
Join Date: May 2008
Age: 45
Posts: 97
A little more digging indicates the working Xorg.conf is being overwritten when rebooting and it eliminates the BusID (PCI:07:00:0) and Screen (1) assignment in Device 0 but leaves it for Device1.
Reply With Quote
  #3  
Old 6th February 2009, 07:59 PM
Hlingler Offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2006
Location: Connellsville, PA, USA
Posts: 11,294
Quote:
Originally Posted by vfulco View Post
A little more digging indicates the working Xorg.conf is being overwritten when rebooting and it eliminates the BusID (PCI:07:00:0) and Screen (1) assignment in Device 0 but leaves it for Device1.
So: open livna-config-display and tell it to STOP DOING THAT! I.E.: un-check the box that allows livna-config-display to auto-edit xorg.conf.

Please search the forums, as this is a "feature" of the RPMFusion NVidia driver package suite.

V
Reply With Quote
  #4  
Old 6th February 2009, 08:21 PM
vfulco Offline
Registered User
 
Join Date: May 2008
Age: 45
Posts: 97
Thanks much HLinger. Eyes bleary from surfing too many forum posts ;-) Still seeing the seg fault but my manually fixed xorg.conf is working properly. Now on to adding a 2nd card and third screen. Best, V.
Reply With Quote
Reply

Tags
anacron, driver, hangs, newest, nvidia

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
boot hangs after anacron number3 Using Fedora 20 4th November 2009 05:04 PM
Fed 10 hangs at anacron harabrecs Using Fedora 0 25th January 2009 05:19 AM
newest nvidia driver does not work on fedora 8 joshuayan Hardware & Laptops 19 9th March 2008 01:37 PM
Anyone else having trouble with newest nVidia driver and 32-bit apps? Thetargos Using Fedora 22 24th October 2007 04:35 AM
NVidia driver hangs after update fsck Using Fedora 0 21st September 2005 02:54 PM


Current GMT-time: 21:17 (Thursday, 23-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Mampong Travel Photos - Saint Thomas Mount Photos - Boras Travel Photos