Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 29th December 2008, 06:11 PM
jr_ Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Location: I got my fingers crossed
Posts: 25
F10 a no-go post-install

Hi, tried lurking at some other threads but didn't find anything related to this prob.

I installed F10 from i686 KDE live CD. Ran SHA1SUM check and the "verify and boot" check. F10 seemed to install fine, but after getting to login screen and typing in my password, it gets to the loader screen with line growing up to the 'a' in 'Fedora' and then the comp hangs. There are a few white pixels drawn to the upper right corner of the screen near the time of the hang.

Only cold reset works after that. I tried session types: default, custom, KDE. These have the same result. With failsafe, the screen goes blank for a sec and then returns to the login screen. How to troubleshoot?
Reply With Quote
  #2  
Old 29th December 2008, 06:36 PM
GrapeShot Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: Virginia
Posts: 252
It sounds similar to a problem that I had with my laptop (nVidia 8200M chipset). I had to start Fedora in runlevel three and then get my wired network connection going. From there, I installed the nVidia drivers from the rpm-fusion repo and rebooted.

If you need specific steps on getting into runlevel three or installing the packages in text mode, let me know.
Reply With Quote
  #3  
Old 29th December 2008, 07:07 PM
jr_ Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Location: I got my fingers crossed
Posts: 25
Cheers, that helped. I can manage now.
Reply With Quote
Reply

Tags
f10, nogo, postinstall

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
post-install failed balusss Alpha - Beta (Fedora 9 Only) 2 6th May 2008 01:31 PM
Fedora 8 Minimal Install - 247MB after post-install! 27spots Installation, Upgrades and Live Media 1 29th April 2008 01:35 PM
Post install won't come up on fresh install of Fedora coolsnow23 Installation, Upgrades and Live Media 5 24th March 2008 12:31 AM
post install... no gui dewfiend23 Installation, Upgrades and Live Media 5 16th September 2007 12:23 AM
F 7 top 10 post-install packages lphilosophy Using Fedora 3 24th July 2007 09:28 AM


Current GMT-time: 15:48 (Friday, 18-04-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat