Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 8th November 2008, 12:53 AM
YankeeFan Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
Fedora 9 and ATI HD3200 on-board video

I've spent hours scouring the web looking for a way to make this work? Can anyone point me in the right direction here?
Reply With Quote
  #2  
Old 8th November 2008, 03:36 AM
JohnVV Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Ann Arbor
Age: 47
Posts: 3,936
see the How to
"Fedora 9 (F9) and ATI ( fglrx ) with working OpenGL!"
http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=189227
and in particular the last posts .
ati is supposed to now support the NEW xorg in fedora 9 , with no need to downgrade xorg to the one in ferdoa 8
__________________
OpenSUSE 13.1-64bit & Scientific Linux 6.5-64bit ( fedora 4 to 11) and 19/20 on KVM
My Celestia Downloads

h t t p ://celestiamotherlode.net/catalog/show_creator_details.php?creator_id=10
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd December 2008, 05:51 PM
mrechte Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 59
Hello,

I have had some similar problems. See my recent post http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=205728, may be it can help you.
Reply With Quote
  #4  
Old 4th December 2008, 06:49 AM
love214925 Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Location: Ncwu Henan China
Age: 27
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by mrechte View Post
Hello,

I have had some similar problems. See my recent post http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=205728, may be it can help you.
so am i,my cumputer is always dead,i don't know (my english is poor sorry)
__________________
My first language isn't english,so when I have mistakes in my words,please forgive me
Reply With Quote
Reply

Tags
ati, fedora, hd3200, onboard, video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I can't install driver ATI HD3200 under Fedora 10 hhectoral Hardware & Laptops 2 27th January 2009 06:28 PM
Disabling on board video coryb Hardware & Laptops 2 27th August 2008 04:21 AM
On board video failure newboy Using Fedora 3 20th August 2007 01:34 PM
on board video RAM s3mb10 Hardware & Laptops 0 24th March 2006 09:42 PM


Current GMT-time: 14:47 (Tuesday, 29-07-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat