Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 21st October 2008, 05:26 PM
wu_qso Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Location: China
Posts: 222
Skype responses very slowly

My Skype responses very slowly these days. I do not know whether it relates to my recent updating of my system. Anybody else has the same problem? I'm using F8.
Reply With Quote
  #2  
Old 22nd October 2008, 01:42 PM
wu_qso Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Location: China
Posts: 222
Each time I send message or make a call, skype responses more than 2 minute later. Also, each time I run skype or run it automatically when login in, skype shows on line more than 2 minutes later. In 'option', when I click on 'audio device', skype also responses more than 2 minutes later, while I click on other options, it responses immediately. What's wrong?

In windows (Vista) environment on the same laptop, however, everything is OK, either sending message or make a call.

Last edited by wu_qso; 22nd October 2008 at 01:58 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd October 2008, 04:19 PM
wu_qso Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Location: China
Posts: 222
Got it! It is the update of packages bluez-libs, bluez-utils, bluez-utils-alsa, bluez-utils-gstreamer from 3.20 to 3.35 that resulted in the "freeze" of my skype. Downgrade these four packages to 3.20 resolved my problem on skype.
Reply With Quote
  #4  
Old 23rd October 2008, 01:20 AM
wu_qso Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Location: China
Posts: 222
The four new packages seem also slow down the loading of stardict and the connection of wireless network.
Reply With Quote
Reply

Tags
responses, skype, slowly

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple IPs on an inf arp responses dracko86 Programming & Packaging 1 30th June 2009 07:01 PM
ttyS1/Com-Port on PCI incorrect responses GrahamB Hardware & Laptops 1 4th August 2008 12:45 AM
Responses to questions lurch Suggestions & Feedback 11 20th June 2006 02:47 PM


Current GMT-time: 09:14 (Tuesday, 02-09-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat