Fedora Linux Support Community & Resources Center

Go Back   FedoraForum.org > The Dungeon > Archived (Click Header To See Sub-Forums) > Alpha, Beta & Snapshots Discussions (Fedora 10 Only)
FedoraForum Search

Forgot Password? Join Us!

Alpha, Beta & Snapshots Discussions (Fedora 10 Only) Post Development Version comments and questions that don't belong in Bugzilla here. These posts will be moved or deleted once the Final version is released

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 1st September 2008, 04:11 AM
jamrock66 Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Cool FC10 and Wireless Issues

I am unable to access the internet via my wireless router (Linksys WRT54GS with Tomato firmware) unless I turn off the security (WPA2 Personal). When WPA2 is turned on, the router is recognized, there is an initial connection which is soon followed by a "disconnection" message.

Any suggestions as to what I can do to maintain the connection?
  #2  
Old 1st September 2008, 04:14 AM
Demz
Guest
 
Posts: n/a
your Not using fedora10 as a Production machine are you? your better off to look in the Devel list or report these issues in Bugzilla
  #3  
Old 1st September 2008, 04:29 AM
jamrock66 Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Will report it in bugzilla. Just wanted to see if anyone in the forum had a similar experience and a 'fix." Also, definitely not using it on a prod machine.
  #4  
Old 1st September 2008, 05:06 AM
Demz
Guest
 
Posts: n/a
i havent seen anyone having issues in the forum with it,, though you might wanan search the Fedora10 Alpha/Beta Sub-forum for info, if not post in Bugzilla an or post in the Devel List
  #5  
Old 1st September 2008, 06:48 AM
scottro Offline
Retired Community Manager -- Banned from Texas by popular demand.
 
Join Date: Sep 2007
Location: NYC
Posts: 8,142
I've had no issues with a similar router (same numbers without the S at the end). However, I'd be more inclined to suspect the card than the router. For example, many people had trouble getting cards that used ndiswrapper with the net.5211 driver to work with WPA2, though using the same card with MadWifi, after it developed a driver, gave no problems.
 

Tags
fc10, issues, wireless

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ext4 on FC10, possible issues... mcmackin Using Fedora 4 25th February 2009 10:11 PM
FC10 + ThinkPad T61 + Sound Issues A2Core Hardware & Laptops 2 14th January 2009 02:11 PM
fc10 dependency issues oblufire Using Fedora 1 8th December 2008 02:29 AM
FC10 issues after install gurutech Alpha, Beta & Snapshots Discussions (Fedora 10 Only) 35 17th November 2008 10:37 AM
FC10 Network issues Clete2 Alpha, Beta & Snapshots Discussions (Fedora 10 Only) 0 8th October 2008 09:13 PM


Current GMT-time: 22:54 (Thursday, 30-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Lake Elsinore Photos - Huamachuco - Pistoia Travel Photos