Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 10th July 2008, 09:57 AM
ghostdawg Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: STLMO
Age: 14
Posts: 323
New System

Hi all. I'm building me a new system and would like to know if anybody have had any experience with this Biostar GF7050V-M7 motherboard.


http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138095

If so what are your thoughts?

Thnx.
Reply With Quote
  #2  
Old 10th July 2008, 06:04 PM
A.Serbinski Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,123
First thoughts are that it has an nvidia chipset and nvidia integrated gpu. Thats bad since nvidia refuses to provide documentation required for the development of an open source driver for their graphics chips.

If you want integrated graphics, look for something thats ati or intel.
Reply With Quote
  #3  
Old 10th July 2008, 06:13 PM
GordoTheGeek Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
I've been doing battle with one for a couple of days at work. It won't boot ANY linux distro that I've thrown at it. It just hangs at "running /sbin/loader"
Reply With Quote
  #4  
Old 24th July 2008, 05:46 AM
ghostdawg Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: STLMO
Age: 14
Posts: 323
A.Serbinski, I went ahead and got the mobo before reading your post. I'm beginning to wish I had read it first. I got Debian installed so far and only problem seems to be getting video driver I want, 'nv'. I will be installing Fedora by this weekend.

GordoTheGeek, sorry to hear of your problems, but I didn't get that with Debian. Waiting to install Fedora next. I'll see what happens.

Thnx.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i need to restore system.conf system wont start noobusinglinux Using Fedora 0 11th December 2008 12:33 PM
local host login nm-system-settings: could not get the system bus Snoopz2403 Hardware & Laptops 3 5th August 2008 02:42 PM
How can I get it to show my system users in system-config-samba ? OralDeckard Servers & Networking 1 30th January 2007 02:37 PM
Sharing Files by Connecting to a Linux System from a Windows System rvs1st Servers & Networking 2 20th October 2006 01:50 PM
File system cache becomming way to large and hanging the system...please help morph166955 Using Fedora 2 16th December 2005 09:45 PM


Current GMT-time: 13:30 (Thursday, 31-07-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat