Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 17th May 2008, 07:31 AM
Miroslav Pragl Offline
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 5
FC9 - SB16 not detected (VirtualPC)

Hello,
I successfully installed FC9 under VirtualPC with one prob - NO SOUND. VirtualPC should emulate legacy SB16 (snd-sb16.ko) but it's not detected. Manual modprobe snd-sb16.ko works fine.

Honestly i'm lost a little bit with new FC9 configuration. "system-config-soundcard utility has been removed" and "sound card not working out of the box should be reported as a bug".

What's the FC9 best practice of manual loading of module(s)?

Thx

Miroslav
Reply With Quote
Reply

Tags
detected, fc9, sb16, virtualpc

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Old ISA SB16 problem robertobech Hardware & Laptops 0 17th January 2008 06:42 PM
FC4 sb16 no sound Soleth Hardware & Laptops 2 23rd October 2005 11:15 PM
COre 3 and VirtualPC 2004 jix Installation, Upgrades and Live Media 4 21st November 2004 12:13 PM
Installing FC2 in VirtualPC for Mac eyz EOL (End Of Life) Versions 1 21st May 2004 05:13 PM


Current GMT-time: 10:35 (Wednesday, 23-04-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat