Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 8th November 2007, 03:04 PM
funknor Offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: Texas
Posts: 134
Zope/plone back in FC8?

Just curious, is zope coming back into fedora? Besides my main install of FC7 soon to be migrated to FC8 i keep a virtual machine running as web server with zope. I would be nice if I can run zope directly in FC8 again.
Reply With Quote
  #2  
Old 8th November 2007, 03:57 PM
strikeforce Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Perth, Western Australia
Age: 37
Posts: 1,464
I would say so.
__________________
- Helping New Users
Fedora Solved

- How to pay forward
Fedora Help Wanted

- Need a quick guide
Fedora Guide
Reply With Quote
  #3  
Old 9th November 2007, 10:39 PM
funknor Offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: Texas
Posts: 134
hmm, still don't see the zope rpms in the FC8 distro, looks like I have to keep my FC6 virtual machine intact. Kind of funny, I will be running FC8 as a host with a FC6 VM inside just for my web server. Oh well, as long as it works...
Reply With Quote
  #4  
Old 9th November 2007, 10:54 PM
strikeforce Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Perth, Western Australia
Age: 37
Posts: 1,464
My bad just found out zope doesn't run with python 2.5
__________________
- Helping New Users
Fedora Solved

- How to pay forward
Fedora Help Wanted

- Need a quick guide
Fedora Guide
Reply With Quote
  #5  
Old 10th November 2007, 02:13 AM
funknor Offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: Texas
Posts: 134
yep thats the problem. I hope the zope team speeds up the porting effort.
Reply With Quote
Reply

Tags
fc8, zope or plone

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Set up Zope and Plone in FC5 wshawn Guides & Solutions (No Questions) 11 20th March 2009 07:17 AM
Python 2.3.4 for Zope ofer_w Using Fedora 2 10th September 2006 05:02 AM
Trouble installing ZMS (Zope) nyk Servers & Networking 1 3rd September 2005 01:58 PM


Current GMT-time: 14:26 (Thursday, 30-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Labo Photos on Instagram - Honavar Photos on Instagram - Bourg-les-Valence Travel Photos on Instagram