Fedora Linux Support Community & Resources Center

Go Back   FedoraForum.org > Fedora 19/20 > Using Fedora
FedoraForum Search

Forgot Password? Join Us!

Using Fedora General support for current versions. Ask questions about Fedora and it's software that do not belong in any other forum.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 9th October 2007, 10:39 AM
mps2006 Offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 170
Some Cinelerra effects plugins don't work on F7, but do on FC6

Hello,

I'm having a problem with some of the effects plugins in Cinelerra. They worked fine on my FC6 laptop (FC6 32 bit, latest kernel, latest Cinelerra 2.1-0.12.20070108), but when I upgraded it to F7, they don't load. This is the output from starting Cinelerra on the command line (NB this is on my x86_64 box, output is identical on my 32bit laptop):

Code:
[malc@kevazingo ~]$ cinelerra
Cinelerra 2.1CV (C) 2006 Heroine Virtual Ltd.
Compiled on Thu May 31 03:28:35 EDT 2007

Cinelerra is free software, covered by the GNU General Public License,
and you are welcome to change it and/or distribute copies of it under
certain conditions. There is absolutely no warranty for Cinelerra.
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/brightness.so: undefined symbol: glUseProgram
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/chromakey.so: undefined symbol: glUseProgram
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/chromakeyhsv.so: undefined symbol: glUseProgram
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/colorbalance.so: undefined symbol: glUniform2f
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/diffkey.so: undefined symbol: glUseProgram
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/framefield.so: undefined symbol: glUseProgram
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/gamma.so: undefined symbol: glUniform2f
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/gradient.so: undefined symbol: glUseProgram
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/histogram.so: undefined symbol: glUniform2f
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/huesaturation.so: undefined symbol: glUseProgram
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/interpolate.so: undefined symbol: glUniform2f
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/invertvideo.so: undefined symbol: glUseProgram
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/motion.so: undefined symbol: glUniform2f
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/overlay.so: undefined symbol: glUniform2f
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/perspective.so: undefined symbol: glUniform2f
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/radialblur.so: undefined symbol: glUniform2f
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/rgb601.so: undefined symbol: glUseProgram
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/rotate.so: undefined symbol: glUniform2f
PluginServer::open_plugin: /usr/lib64/cinelerra/threshold.so: undefined symbol: glUseProgram
Everything else in Cinelerra works. I believe that the problem is due to something in F7 since 1) It worked under FC6, 2) I have an identical problem on my x86_64 box running F7.

The graphics cards of my computers are both ATI X1600's, but it doesn't appear to be a driver issue - I had ATI 8.39 driver on my laptop with FC6, and when I upgraded to F7 I had the same driver.

Does anyone have an idea of what is going on?

thanks
M.
Reply With Quote
Reply

Tags
cinelerra, effects, fc6, plugins, work

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firefox3 installed and plugins don't work mickwombat Using Fedora 8 21st June 2008 07:26 PM
livna gstreamer-plugins-* do not work for totem in f8 helloworld1 Using Fedora 7 15th November 2007 11:16 AM
Some Cinelerra effects plugins don't work on F7, but do on FC6 mps2006 Using Fedora 1 9th October 2007 10:40 AM
Annyone got all plugins to work in Opera? Stian1979 Using Fedora 2 31st August 2007 09:43 AM
can't get plugins to work in Firefox samfraser Using Fedora 0 30th November 2005 08:30 PM


Current GMT-time: 05:31 (Saturday, 23-08-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat