Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 29th August 2012, 09:31 PM
XrBob Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2012
Location: GA
Posts: 2
windows_7chrome
Problem installing ati drivers

I've got a HD 6470M with my ASUS B43S computer. I tried following the guide here: http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=155503
but I must have messed something up. When I rebooted at the end, the boot up process just stops at a screen listing many green OK's and one red failed on the left. The failed message was: "Failed to start LSB: Init script for TCSD". There are a couple OK messages afterwards, it ends at "started display manager".

This is one of those laptops with switchable graphics, it's got the discrete ati card, but also integrated intel graphics. I don't need the ati card, I was just installing the drivers for better battery life as I think it turns both cards on when it only needs one. If there's a way to revert to the intel graphics and have it never use the ati card, that could be a solution.
Reply With Quote
  #2  
Old 30th August 2012, 02:29 AM
Seve Offline
Retired Community Manager
 
Join Date: Oct 2004
Location: The GTA, Ontario, Canada
Age: 56
Posts: 12,371
linuxfirefox
Re: Problem installing ati drivers

Can you enter the BIOS and disable the card you wish to be idle ?
__________________
Registered Linux User: #384977
.................................................. ............
See the Links below for more Help and those much wanted extras ... :)
Reply With Quote
Reply

Tags
ati, drivers, installing, problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Problem installing ATI drivers... FC13 32-bit Dirty TR Using Fedora 6 25th November 2010 11:03 AM
Problem installing software, drivers. Kris7 Using Fedora 7 2nd November 2010 07:26 PM
Problem with installing Nvidia drivers in FC5 Blanchy EOL (End Of Life) Versions 16 4th June 2007 09:25 PM
Nvidia Drivers problem installing unkle77 Installation, Upgrades and Live Media 2 20th February 2007 12:39 AM
Problem after installing nVidia drivers sleeperzzz Hardware & Laptops 6 17th April 2005 05:38 PM


Current GMT-time: 07:22 (Tuesday, 16-09-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat