Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 30th April 2017, 12:55 AM
marko Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Laurel, MD USA
Posts: 7,066
linuxfedorafirefox
Does adding an ups to nut require reboot?

I just replaced my old APC SUA1500 with a Cyberpower CP1500PFCLCD.
To do that I dnf removed the apcupsd stuff and installed nut and nut-client.
I only put in the nut.conf file this edit:
Code:
MODE=standalone
and in ups.conf
Code:
[cps]
         driver = usbhid-ups
         port = auto
         desc = "workstation"
but no matter what I did I couldn't get a good start with systemctl enable nut-server.service and systemctl start nut-server.service

I was getting an error about how it couldn't create a file in /var/run/nut so after a while I just quit on that and did a 'dnf update' and rebooted. I then found the systemctl status on nut-server was fine and I was finally seeing good results in the 'upsc cps' command. So I'm wondering is there some known reason why this won't work without rebooting or maybe this is weird unique to cyberpower issue. Some people were complaining about the usb interface raising and dropping over and over but I didn't seem to see that problem.

Last edited by marko; 30th April 2017 at 01:18 AM.
Reply With Quote
Reply

Tags
nut

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
F17. Installed fine now wont reboot after adding RealPlayer! Zen2012 Installation, Upgrades and Live Media 4 16th June 2012 08:23 PM
would like a HOWTO on adding a Reboot and a shutdown hbaird Installation, Upgrades and Live Media 4 1st June 2011 02:27 PM
Require yum groups? scrubb Programming & Packaging 5 7th April 2010 10:27 PM
Adding LVM, expanding storage w/more disks + adding LVM encryption w/ LUKS dsuchter Using Fedora 3 20th May 2008 02:56 AM
ERROR: hsf driver not active - HDA modems may require reboot atk8877 Servers & Networking 0 27th April 2006 10:58 PM


Current GMT-time: 05:30 (Friday, 26-05-2017)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin Copyright 2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat