Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 10th April 2017, 12:08 AM
jordboal Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 58
linuxfirefox
New Avidemux not starting

After updating my computer, including the video editor Avidemux, its last version doesn't work. It starts but it stops on a blank screen. You can see it on the attached file. How can I fix it?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Captura de pantalla de 2017-04-10 00-59-13.png
Views:	54
Size:	47.4 KB
ID:	27029  
Reply With Quote
Reply

Tags
avidemux, starting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
avidemux on F23 thom12 Media software 3 1st December 2015 08:23 AM
Avidemux does not run jordboal Installation, Upgrades and Live Media 2 10th August 2015 10:41 PM
Avidemux 2.6.6 alphacrucis Programming & Packaging 2 2nd November 2013 04:27 AM
Avidemux 2.5.5 nutmegct Using Fedora 0 22nd August 2011 12:19 PM
Avidemux mpg187 Using Fedora 5 25th September 2009 10:01 PM


Current GMT-time: 22:45 (Friday, 21-07-2017)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat