Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 17th July 2012, 10:27 PM
pilotferdi Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Location: Irvine, CA
Posts: 53
linuxchrome
Does system-config-users misbehave?

It's fun to use command line to add or remove users to/from groups, but sometimes I need to speed things up, and use "system-config-users" for this task.

Since F16, "system-config-users" (currently, system-config-users-1.2.115-1.fc17) started to behave strangely:

- if I choose a group (under "Groups" tab), select "Properties", and try to add a user to the group, I am presented with an error window: "The group 'xxx' already exists. Please choose a different name.", and won't finish the change. I cannot add or remove users this way.

- However, if I select a user (under "Users" tab), and choose "Properties", I can add/remove the user from any group. The problem with this approach to add/remove users from groups is that it is tedious adding/removing users one-by-one.

Do I do something wrong (wrong configuration, permissions, etc.), or is a bug in the software?

I'd appreciate any help you might provide. Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 18th July 2012, 12:07 AM
Dutchy Online
Registered User
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 992
linuxfirefox
Re: Does system-config-users misbehave?

I've seen this behaviour too so it's not just you.
Have you searched bugzilla for this?
Reply With Quote
  #3  
Old 18th July 2012, 12:35 AM
stevea Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Location: Ohio, USA
Posts: 8,798
linuxfirefox
Re: Does system-config-users misbehave?

Yep - looks broken to me too - bugzilla.redhat.com is your daddy.
__________________
None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free.
Johann Wolfgang von Goethe
Reply With Quote
Reply

Tags
misbehave, systemconfigusers

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
system-config-users help needed! jbsema Using Fedora 0 20th December 2008 11:23 AM
System-config-users error liteswap Using Fedora 7 20th March 2007 06:41 PM
How can I get it to show my system users in system-config-samba ? OralDeckard Servers & Networking 1 30th January 2007 02:37 PM


Current GMT-time: 14:05 (Friday, 29-08-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat