Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 10th November 2009, 01:40 AM
DCOH Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Location: Circleville, Ohio
Age: 67
Posts: 475
linuxfedoramozilla
Unhappy Sound Problems

Ok sound is working but its horrible, sounds like it overdrives the speakers or sound card its bad can't listen to any thing. Is anyone else having this problem or is just me?
Using the 127 kernel most every thing else works accept the sound.

Running a M848A PCChips board with an AMD Sempron 2800+ processor the sound card is built on the board and uses an AC'97 Audio Codec. The processor uses mmx and sse if that has anything to do with it, worked fine in all other versions of Fedora from FC5 thru F11.
Any good ideas welcome.
(SOLVED) Had to play with the hardware in sound preferences
__________________
Dan
Registered Linux user #432525
Linux Box # 337563

Last edited by DCOH; 10th November 2009 at 06:52 AM.
 

Tags
problems, sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Current GMT-time: 10:55 (Sunday, 28-12-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
...Albany-Rensselaer Train Station Travel Photos on Instagram - Tk Noodle Photos