Fedora Linux Support Community & Resources Center

Go Back   FedoraForum.org > Community Lounge > Wibble
FedoraForum Search

Forgot Password? Join Us!

Wibble A place to have a sensible chat, about anything non linux related. Please remember that political and religious topics are not permitted.

View Poll Results: How many pc's do you own?
1 pc 116 10.98%
2 pc's 220 20.83%
3 pc's 211 19.98%
4 pc's 175 16.57%
5 pc's 107 10.13%
more then 5 pc's 227 21.50%
Voters: 1056. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #16  
Old 3rd March 2005, 01:30 PM
fedorento Offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: Lisbon, Portugal
Age: 42
Posts: 10
I have two machines:

PIII 733MHz, 384M 2x40G with FC3 (for me and my family)
PI 100MHz notebook, with Suse 7.0 Pro (usually just for me)
Reply With Quote
  #17  
Old 3rd March 2005, 02:21 PM
kurzer Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Ulm, Germany
Age: 35
Posts: 129
1 Laptop FC3
1 Laptop SuSE9.2 & WinXP
2 Tower FC2
1 Tower WinXP
1 old IBM with OS/2 & DOS6.2 & Win3.1 (not frequently used), only for old DOS games
Reply With Quote
  #18  
Old 3rd March 2005, 03:10 PM
jim Offline
Retired Community Manager & Avid Drinker Of Suds
 
Join Date: Feb 2005
Location: Rochester NY
Age: 42
Posts: 4,175
justol'bob ,

My wifer got a kick out of your statement ( I agree)

Desktop XP pro (wife PC)
Imac G3 OSX 10.3 Panther (kids)
Notebook FC3 & XP pro (Mine) When was the last time i used windows?????
__________________
Registered Linux User: #376813
Western NY
My linux site
Smolt Profile

please remember to say if you problem was solved

Did you get your id10t award today?
Reply With Quote
  #19  
Old 3rd March 2005, 03:44 PM
raghavendra Offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Bangalore
Age: 34
Posts: 360
Hi Guys,
I only have one system
P4 1.6GHz
160 and 120 GB hard-disks
SiS graphics card (outdated one........it does not even support TUX game)
14" monitor
with Fedora Core 3 installed.........................
__________________
My Website
http://raghu.buildtolearn.net
Reply With Quote
  #20  
Old 3rd March 2005, 06:11 PM
dickinsd Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Location: Bristol, UK
Posts: 471
PC1 MSI K8N Neo Platinum, AMD Athlon 64 3000+, 1Gb RAM, 120GB SATA, Windows XP (don't hate me)
PC2 PcChips M848ALU, AMD Sempron 2200+, 256MB RAM 1x 9GB HDD, 1x 4.2GB HDD, Fedora Core3, Ubuntu 4.10
PC3 MSI KT6v, AMD Athlon XP 2400+, 256MB RAM, 60GB PATA, Fedora Core3, Mandrake 10.1, Windows XP
PC4 HP Pavilion ze5604ea laptop, Intel Celeron 2.53Ghz (I think), 512MB RAM, 30GB HDD, Fedora Core3, Windows XP

Dave
Reply With Quote
  #21  
Old 3rd March 2005, 08:46 PM
sailor Offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2004
Location: San Antonio, Texas - Home of the Alamo, the "Cradle of Texas Liberty"
Age: 59
Posts: 4,136
1. Gateway 5oos 1.8 gig 512- FC 3, Suse 9.2, Win XP
2. Dell Inspiron PIII 850 mghz
3. AMD k6 300mghz Win2000
4. Acer Acros 75 mghz Win 3.1

Looking at a new laptop in a few months...
__________________
**********************************************
sailor
San Antonio, Texas

"Still hanging in there "
**********************************************
Reply With Quote
  #22  
Old 3rd March 2005, 11:13 PM
ltam Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 254
Quote:
Originally Posted by greatscot
I have 7 machines and two laptops. My main OS is, of course, FC3. I also have CentOS 4 (based on RHEL 4) installed on a few of the other machines and one laptop.
I just downloaded CentOS 4. Going to install it tonight. How do you like it?
Reply With Quote
  #23  
Old 4th March 2005, 02:25 AM
Woad_Warrior Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: Harmony, PA
Posts: 457
I've got 7 or 8 machines, but only have 2 up and running at the moment. Both are running FC2. I'll get around to the others eventually. Have to get those win installs off of them. I kinda feel contaminated having them around with windows still on them. (goes over and closes the closet door.)
__________________
registered Linux user number 372931
(okay, so i waited a few years before registering)

I am the answer to life, the universe and everything. (at least until august)

Did someone's answer help you? add to their reputation

various useful links ---> http://www.fedoraforum.org/forum/sho...011#post207011
Reply With Quote
  #24  
Old 4th March 2005, 03:19 AM
Sunnz Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Australia
Posts: 281
I got 3 machines:
  1. AMD 1700+ for myself
    Have Windows XP for my homework needs; dual with FC3 for Linux homework!
  2. P-III 550Mhz
    An old box that I picked up for free, currently running FC3 with shell only. Planning to configure it into a server but stilling trying to hook it up to my network!
  3. P4 - 1.8Ghz laptop
    My housemates, we are sharing the internet, that's all.
Reply With Quote
  #25  
Old 4th March 2005, 02:56 PM
MaegRil Offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway
Posts: 198
I have 6 machines

1) My PC (Dual PIII-S 1266MHz Tualatins @ 1333MHz)
2) Server (Dual PIII-S 1400MHz Tualatins)
3) Router (Single PIII 1000MHz Coppermine)
4) Juke Box (Single PIII-S 1400MHz Tualatin)
5) Secondary PC (Single PIII-S 1266 MHz Tualatin)
6) Dedicated SETI/BOINC cruncher (Single PIII 866MHz Coppermine)


I'm a SETI/BOINC junkie - all of the above machines crunch Work Units.
Gives me approx. 1200 cobblestones per day.

hmmm, that's a little sad actually. Nothing greater than a PIII
Reply With Quote
  #26  
Old 4th March 2005, 03:02 PM
bitrain Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Location: Netherlands
Age: 30
Posts: 1,426
I have 2 desktops

1. pentium 4, 2.66 GHz, 768 MB ram, GForce 4 128 MB running winxp (my sisters too)
2. pentium 2, 350 MHz, 192 MB ram, running FC3

And waiting for the third....
Reply With Quote
  #27  
Old 5th March 2005, 01:44 AM
ltam Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 254
Quote:
Originally Posted by MaegRil
I have 6 machines

1) My PC (Dual PIII-S 1266MHz Tualatins @ 1333MHz)
2) Server (Dual PIII-S 1400MHz Tualatins)
3) Router (Single PIII 1000MHz Coppermine)
4) Juke Box (Single PIII-S 1400MHz Tualatin)
5) Secondary PC (Single PIII-S 1266 MHz Tualatin)
6) Dedicated SETI/BOINC cruncher (Single PIII 866MHz Coppermine)


I'm a SETI/BOINC junkie - all of the above machines crunch Work Units.
Gives me approx. 1200 cobblestones per day.

hmmm, that's a little sad actually. Nothing greater than a PIII
I'm assuming all your PIII machines are running linux. It just proves that Linux rocks.

__________________
*** Click here to vote on how many PC's you're running.

Have you made money using Linux? Tell us how.

Registered Linux User #377465
Reply With Quote
  #28  
Old 5th March 2005, 02:13 PM
MaegRil Offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway
Posts: 198
Quote:
Originally Posted by ltam
I'm assuming all your PIII machines are running linux. It just proves that Linux rocks.

Naturally!

I wouldn't know what else to use.
Reply With Quote
  #29  
Old 5th March 2005, 02:16 PM
ltam Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 254
Quote:
Originally Posted by MaegRil
Naturally!

I wouldn't know what else to use.
Out of curiosity, what distros are you running?
__________________
*** Click here to vote on how many PC's you're running.

Have you made money using Linux? Tell us how.

Registered Linux User #377465
Reply With Quote
  #30  
Old 5th March 2005, 11:36 PM
SeanOS Offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: Ireland, Dublin
Age: 33
Posts: 15
Main PC : XP 2600+, Asus (nVidia2 chipset), 1.5GB, 60GB, FC3
Server : P4, 2Ghz, 768MB, 750GB, FC3 (Dell Dimension 4300)
Home PC : XP 2400+, Asus (Via-based), 512MB, 40GB, WinXP
Laptop : P3-M 1.1Ghz, 768MB, 30GB, FC3 (IBM Thinkpad R31)
Laptop : P2 233Mhz, 112MB, 3GB, WinXP (Dell Inspirion 3000)
PC : P2 300Mhz, 192MB, 30GB, FC3 (Dimension D300)
PC : P1 100Mhz, 16MB, 3GB, Debian (Ibm Aptiva)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to know my pc's memory? mikezang Using Fedora 8 24th October 2016 10:15 AM
Check out these lil pc's geminiguy Linux Chat 0 10th August 2007 06:16 PM
VNC + Multiple PC's i_am_borracho Servers & Networking 0 19th March 2006 11:59 AM
FYI NO OS PC's jim Wibble 14 10th February 2006 11:28 PM
Networking to PC's? Linoman Servers & Networking 3 12th November 2005 08:54 PM


Current GMT-time: 07:18 (Wednesday, 28-06-2017)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat