Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 8th December 2009, 05:26 AM
Tieum Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 58
linuxfedorafirefox
Nautilus issue

Hello,

I am having a strange issue with nautilus. One user can use it fine. One user does not see the icons on the desktop when he logs in and cannot start nautilus. If he tries from the console he gets the message:

Quote:
(nautilus:2453): Unique-DBus-WARNING **: Error while sending message: Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.
Also whenever he logs out, he gets a warning that file manager is not responding.

Since one user is OK, I assume it is not related to the machine setup but to some user profile thing. Which files under the user profile can I change/delete to reset nautilus?

Thanks,

Tieum

---------- Post added at 12:26 AM CST ---------- Previous post was Yesterday at 11:34 PM CST ----------

I tried deleting the user and creating a fresh one, but the issue is still there. Also after the user logs out, a nautilus process belonging to that user is still running

Last edited by Tieum; 9th December 2009 at 12:14 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 8th December 2009, 02:37 PM
mp663 Offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
linuxfedorafirefox
I have the same issue. Any updates on this?
Reply With Quote
  #3  
Old 9th December 2009, 06:27 AM
Tieum Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 58
linuxfedorafirefox
I finally nailed it down to gstreamer.

I deleted then reinstall gstreamer-plugins-bad ans gsteamer-plugins-ugly and everything is fine now.
Reply With Quote
Reply

Tags
nautilus

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need confirmation of an issue (USB stick + nautilus in FC5). Thetargos Using Fedora 0 10th April 2006 07:41 PM
Nautilus/Gnome issue with FC4 pcrossma Using Fedora 3 28th July 2005 10:06 PM


Current GMT-time: 05:28 (Friday, 25-04-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat