Fedora Linux Support Community & Resources Center
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 18th April 2007, 11:20 PM
bin23 Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 12
Mplayer plugin see installed codec, but Mplayer doesn't

Hey there,
installed codecs and plugin for firefox. Quicktime plays trailers and movies fine, but neither xine nor mplayer will play anything. They can not locate the codecs.

/usr/local/lib/win32/
/usr/local/lib/codecs/
/usr/lib/codecs/

I don't know where else to put them.

Bin
Reply With Quote
 

Tags
codec, installed, mplayer, plugin

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mplayer codec for APE files? ezzetabi Installation, Upgrades and Live Media 2 4th January 2008 03:55 PM
mplayer and codec lesses Using Fedora 2 14th January 2007 02:54 AM


Current GMT-time: 06:32 (Wednesday, 26-11-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Rayleigh Photos - Bierun - Lalago Travel Photos