Fedora Linux Support Community & Resources Center
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10th April 2005, 04:34 PM
Mike Chambers Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Madisonville, KY
Age: 46
Posts: 28
Unhappy Sound not working with latest rawhide kernel

My SB Live! sound card quit working with .1231 and .1233 kernels from rawhide, but my on board Realtec (sp?) works fine. The .1177 kernel that came with FC4t1 install works fine as well. Something to do with Also maybe, or the module (emu10k1) not loading correctly or or something?
__________________
Mike Chambers
Madisonville, KY

"It's only funny until someone gets hurt...Then it's hilarious!"
 

Tags
kernel, latest, rawhide, sound, working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Sound After Latest Kernel Update Boricua Using Fedora 24 29th January 2009 08:22 PM
Latest rawhide update seems to break wpa_supplicant scottro Servers & Networking 2 23rd February 2008 01:34 PM
Latest kernel kills my sound sirius56 Hardware & Laptops 19 6th December 2007 06:15 PM
sound card powerbook 15 with FC6 and latest kernel atomik Mac Chat 4 30th November 2006 01:56 PM


Current GMT-time: 16:01 (Wednesday, 23-07-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat