Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 1st March 2012, 11:12 PM
khandu Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 33
windows_7firefox
Unhappy Problem post installation of F16 on vmware Workstation 8.0.2

Hey Guys

So I have installed F16 on vmware workstation 8.0.2

1) Installed vmware tools - 8.8.2 build-590212
2) Hardware acceleration is ON
3) uname -r
3.2.7-1.fc16.i686

Now the desktop is not working properly. I have heard / seen gnome 3 crashes etc on vmwares.. How to fix this. The desktop is just not showing icons etc and unable to do anything with it

Just need to get it up and running.. can't find a proper guide to fix the gnome / desktop stuff..
__________________
Fedora 14 x86_64 on Dell Studio 1555
Reply With Quote
  #2  
Old 3rd March 2012, 02:33 PM
devenster Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Noida
Posts: 1
windows_7chrome
Re: Problem post installation of F16 on vmware Workstation 8.0.2

Hi,
Same problem with me too. Screen is not refreshing properly.. Perhaps if there was a way to increase video memory in VMWARE..
Reply With Quote
Reply

Tags
desktop, f16, gnome, installation, post, problem, vmware, workstation

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vmware workstation 8 installation problem tahmoores Using Fedora 3 27th February 2012 02:18 AM
Fedora 11 guest installation hang when installing bootloader on VMware workstation 6. vanho Installation, Upgrades and Live Media 0 8th September 2009 06:53 AM
VMWare workstation 6: vmware-config.pl problem... kernel 2.6.25.3-18.fc9.i686 sinatosk Using Fedora 5 19th May 2008 12:42 AM
FC7 installation on VMware workstation 5.5 nfaver Installation, Upgrades and Live Media 3 3rd August 2007 01:24 AM
vmware workstation not working since xen kernel installation ilbh Using Fedora 8 26th December 2006 11:11 AM


Current GMT-time: 23:52 (Thursday, 18-12-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Creek Side - Stockholm-Arlanda Airport (ARN) Travel Photos on Instagram - Marina of Koper Travel Photos - Te Whiti Park Instagram Photos - Texas State Fair Photos on Instagram