Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #16  
Old 19th December 2010, 04:51 PM
PryGuy Offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Location: Russia
Age: 36
Posts: 45
linuxchrome
Re: How do I make Anaconda ask for hostname?

Soory, but what do you want to say by that?
Reply With Quote
  #17  
Old 19th December 2010, 05:00 PM
AndrewSerk Offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 889
linuxfedorafirefox
Re: How do I make Anaconda ask for hostname?

Quote:
Originally Posted by PryGuy View Post
Soory, but what do you want to say by that?
I don't mean to be bashing the dev's, especially since they are not here. It's just that progress doesn't always move things forward. Such is life.
Reply With Quote
  #18  
Old 19th December 2010, 06:19 PM
PryGuy Offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Location: Russia
Age: 36
Posts: 45
linuxchrome
Re: How do I make Anaconda ask for hostname?

Ah, agree. But this is a serious thing IMO and I just can't understand their ignorance. Such bugs (I do insist it's a bug) make corporate customers switch to other distros.

Last edited by PryGuy; 19th December 2010 at 06:22 PM.
Reply With Quote
  #19  
Old 19th December 2010, 06:58 PM
AndrewSerk Offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 889
linuxfedorafirefox
Re: How do I make Anaconda ask for hostname?

It is a bug in my book also.

Last edited by AndrewSerk; 31st December 2010 at 05:43 AM.
Reply With Quote
Reply

Tags
anaconda, hostname

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Make "eject cd" botton in anaconda installer linux_oid Installation, Upgrades and Live Media 0 30th November 2008 08:39 PM
make: *** No rule to make target `Rules.make'. Stop. idk666 Using Fedora 21 6th March 2007 11:08 PM
hosts puzzle ->host hostname -> host hostname not found alphonsebrown Servers & Networking 2 30th March 2005 09:26 AM
Fedora Core 3 Hostname Error (Windows cannot ping 'hostname') 3K Tech Servers & Networking 1 3rd January 2005 03:24 AM


Current GMT-time: 11:15 (Friday, 24-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Corona Travel Photos - Vadamadurai - Corby Travel Photos on Instagram