Fedora Linux Support Community & Resources Center
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 24th June 2010, 01:20 PM
joseda Offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Location: Albacete, Spain
Posts: 48
linuxfedorafirefox
problem with video codec

Hi dudes,

my problem has to do with playing a mov video.
It's very strange.

In mplayer i have audio but not video appears.
In Movie Player I have video but not audio
In VLC I have not video and the audio is wrong (a lot of noise).

This is the output when i try to open with mplayer:

MPlayer SVN-r31061-4.4.3 (C) 2000-2010 MPlayer Team
mplayer: could not connect to socket
mplayer: No such file or directory
Failed to open LIRC support. You will not be able to use your remote control.

Playing 0101.mov.
libavformat file format detected.
[mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2 @ 0xac37bd0]max_analyze_duration reached
[lavf] Video stream found, -vid 0
[lavf] Audio stream found, -aid 1
VIDEO: [smc ] 640x480 8bpp 1.000 fps 4.2 kbps ( 0.5 kbyte/s)

Failed to open VDPAU backend libvdpau_nvidia.so: cannot open shared object file: No such file or directory
[vdpau] Error when calling vdp_device_create_x11: 1
================================================== ========================
Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg's libavcodec codec family
Selected video codec: [ffsmc] vfm: ffmpeg (Apple Graphics (SMC) codec)
================================================== ========================
================================================== ========================
Opening audio decoder: [ffmpeg] FFmpeg/libavcodec audio decoders
AUDIO: 11025 Hz, 1 ch, floatle, 0.0 kbit/0.00% (ratio: 0->44100)
Selected audio codec: [ffqclp] afm: ffmpeg (FFmpeg QCLP audio)
================================================== ========================
AO: [alsa] 48000Hz 1ch floatle (4 bytes per sample)
Starting playback...
Could not find matching colorspace - retrying with -vf scale...
Opening video filter: [scale]
Movie-Aspect is undefined - no prescaling applied.
[swscaler @ 0x884b8c0]BICUBIC scaler, from pal8 to yuv420p using MMX2
VO: [xv] 640x480 => 640x480 Planar YV12
Reply With Quote
 

Tags
codec, problem, video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio/Video Codec debjit625 Using Fedora 3 21st March 2010 11:02 PM
Video codec plug-ins for ekiga Doc Ok Using Fedora 0 4th February 2009 09:20 PM
Codec/ video probs mak124 Using Fedora 5 14th January 2009 11:56 PM
Video Codec Problems LaJon Using Fedora 0 21st July 2006 01:25 AM


Current GMT-time: 09:33 (Wednesday, 17-09-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat