Fedora Linux Support Community & Resources Center
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd November 2004, 02:37 AM
satimis Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,398
Fail detecting ISA SCSI card and could not find modules.conf

Hi folks,

FedoraCore2

I failed to detect an ISA SCSI card iin the box.

Also something strange happened here;

# modprobe -a sg*
WARNING: Module sg* not found.
# modprobe /dev/sg1
FATAL: Module /dev/sg1 not found.
You have new mail in /var/spool/mail/root
# modprobe /dev/sg1
FATAL: Module /dev/sg1 not found.
# modprobe /dev/sg0
FATAL: Module /dev/sg0 not found.
# modprobe /dev/sg4
FATAL: Module /dev/sg4 not found.
# /sbin/insmod /dev/sg4
insmod: can't read '/dev/sg4': No such device or address
# /sbin/insmod /dev/sg0
insmod: can't read '/dev/sg0': No such device or address
# /sbin/insmod /dev/sg1
insmod: can't read '/dev/sg1': No such device or address

# locate modules.conf
/etc/vfs/modules/extra-modules.conf
/etc/vfs/modules/ssl-modules.conf
/etc/vfs/modules/default-modules.conf
/etc/gnome-vfs-2.0/modules/default-modules.conf.with-menu-editing
/etc/gnome-vfs-2.0/modules/ssl-modules.conf
/etc/gnome-vfs-2.0/modules/mapping-modules.conf
/etc/gnome-vfs-2.0/modules/default-modules.conf
/var/cache/man/cat5/modules.conf.5.bz2
/usr/share/man/man5/modules.conf.5.gz

Remark:
This box also has a removable hard drive runnning WinME. The ISA SCSI card works on WinME.

I could not find modules.conf. Please advise. TIA

B.R.
satimis
Reply With Quote
 

Tags
card, detecting, fail, isa, modulesconf, scsi

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fedora 8 not detecting all scsi hard drives kgoodwin Installation, Upgrades and Live Media 0 2nd May 2008 08:19 PM
Can't find etc/modules.conf ggeo Using Fedora 3 14th October 2006 03:18 PM
GRUB or LILO boot to SCSI drive in SCSI system w/ IDE card mkl838 Installation, Upgrades and Live Media 0 6th March 2005 06:44 AM


Current GMT-time: 13:28 (Saturday, 25-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Tha Yang - La Paz Travel Photos on Instagram - Gorna Oryakhovitsa Instagram Photos