Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 12th March 2009, 04:53 PM
mafc Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 16
Creation of Logical Volume fails. Lv inactive.

I'm having problems with the creation of a logical volume. When I create it the status is inactive. I have tried to activate it with vgchange -a y and with lvchange -ay ant it doesn't works.

This is the commands that I execute (pvcreate and vgextend work fine):

Code:
pvcreate /dev/emcpowerh1

vgextend VolGroup00 /dev/emcpowerh1

lvcreate VolGroup00 -n LogVol10 -L 2G
Failed to activate new LV.


Thanks
Reply With Quote
Reply

Tags
creation, fails, inactive, logical, volume

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rebooting with a bad logical volume daytooner Using Fedora 1 14th July 2009 03:28 AM
Logical Volume copy RVF16 Using Fedora 2 27th April 2008 09:36 AM
shrinking a logical volume drobbins Using Fedora 12 15th November 2007 11:26 PM
Logical volume management Louis Mckay Installation, Upgrades and Live Media 3 11th July 2006 11:52 PM


Current GMT-time: 12:21 (Monday, 28-07-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat