Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 28th March 2012, 08:17 PM
digimars Offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 47
linuxfirefox
lib exists, but yum fails because it can't find it?

I have compiled a package into an RPM, and if I do a localinstall, it works fine. However, if I throw the same RPM file into my personal repo, update the repo, and try to install the same exact package from there, it fails on a lib dependancy, and the library is actually in the RPM package itself.

Has anyone run into that before?

---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 08:25 AM ----------

Nevermind, I took out a line in my spec file that was messing with the ld.conf file, and all is well.
Reply With Quote
Reply

Tags
exists, fails, lib, yum

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help Please ypbind fails to find NIS server Eyal Using Fedora 0 31st January 2010 03:05 PM
NFS mount fails "reason by server: No such file or directory" , but dir exists! thrombomodulin Servers & Networking 7 26th January 2010 06:33 AM


Current GMT-time: 13:42 (Wednesday, 23-07-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat