Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 15th November 2006, 11:37 AM
ggeo Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Location: Greece
Posts: 142
yesterday had sound ,now don't!

Hello everyone there!

I use FC6 and i have Creative Labs SB Audigy LS
When i had FC5 my sound didn't work at all.The configuration menu recognised my sound card but it just didn't work.I heared only noise.
In FC6 i also din't hear any sound but suddenly (after i did update maybe?) my sound worked but it recognised only stereo 2.1 and not surround 5.1.
Again suddenly,today i am at the beggining!I have no sound,i hear only the noise.
I tried changing my /etc/modprobe.conf as alsa says but nothing.
If anyone knows what to do..

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 16th November 2006, 07:37 PM
ggeo Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Location: Greece
Posts: 142
Anyone who can tell sth...?
Reply With Quote
  #3  
Old 16th November 2006, 07:51 PM
jim Offline
Retired Community Manager & Avid Drinker Of Suds
 
Join Date: Feb 2005
Location: Rochester NY
Age: 40
Posts: 4,175
did you reboot?

check the sound properties from System Preferences Sounds also Right click the speaker icon and choose "Open Volume control make sure nothing is muted
__________________
Registered Linux User: #376813
Western NY
My linux site
Smolt Profile

please remember to say if you problem was solved

Did you get your id10t award today?
Reply With Quote
  #4  
Old 16th November 2006, 10:05 PM
galatei Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 61
Talking

Quote:
Originally Posted by jim
did you reboot?
LOL, it sounds like M$ Windows Admin Tip No.1.

PS> Actually I gave up after third FC6 install and random hang-ups or kernel panics.
Damn, what these guys screw-up so much, I've never experienced any problems on FC5. Was a bit shocked when I saw kernel-panic after first boot.

Best regards
Reply With Quote
  #5  
Old 17th November 2006, 03:14 PM
ggeo Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Location: Greece
Posts: 142
Nothing is muted ,everything its ok!
I don't know why suddenly i had music and again suddenly i din't.
Reply With Quote
  #6  
Old 18th November 2006, 03:42 AM
KStorm Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 26
I am also missing sound - - throughout. I have a webcam installed and alsamixergui only sees that, not my AC97 onboard sound.
__________________
F 13 and Linux Mint 9
Reply With Quote
  #7  
Old 18th November 2006, 01:06 PM
KStorm Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 26
Quote:
Originally Posted by KStorm
I am also missing sound - - throughout. I have a webcam installed and alsamixergui only sees that, not my AC97 onboard sound.
Well, I have sound now, like nothing ever happen'd. Will keep an eye on this fickle situation.
__________________
F 13 and Linux Mint 9
Reply With Quote
Reply

Tags
sound, yesterday

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Yesterday was the internet's birthday Silpheed2K Wibble 0 3rd September 2009 04:37 PM
FC9 update today-yesterday rogdepre Alpha - Beta (Fedora 9 Only) 9 29th April 2008 04:48 PM
cannot mount ntfs:( since yesterday nimmonika Using Fedora 5 17th August 2005 11:37 AM


Current GMT-time: 23:00 (Saturday, 20-12-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
...Ayala Mall, Cebu City - Dresden Theaterplatz Photos on Instagram - Coquille - International Wind- and Watermill Museum - Plaka, Greece Instagram Photos