PDA

View Full Version : computer name does not stick, possibly


Piscium
29th September 2010, 09:58 AM
Yesterday I installed F14 beta (KDE 32 bits version). In Anaconda there is the step where one enters the computer name. As far as I can remember I entered the same name I always use (I have several Linux versions installed). Yet after install the computer name was the default (localhost).

I don't mind filing a bug report, just wanted to ask before I do that if anybody has seen this issue.

taytong888
29th September 2010, 02:35 PM
Yesterday I installed F14 beta (KDE 32 bits version). In Anaconda there is the step where one enters the computer name. As far as I can remember I entered the same name I always use (I have several Linux versions installed). Yet after install the computer name was the default (localhost).

I don't mind filing a bug report, just wanted to ask before I do that if anybody has seen this issue.

Yes, I got the same problem.

Piscium
29th September 2010, 03:41 PM
Yes, I got the same problem.

Thanks.

Bug filed:
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=638634

Sebastian Photos on Instagram - Berat Photos on Instagram - Gondar Travel Photos