PDA

View Full Version : FC6 Development Current and ATI


feduser6
30th September 2006, 06:10 PM
Hello I am using FC6 (current dev) and my quiestion is how to build ATI RPMS on it. Because i have errors when buold the packages. the Howtos that i have found don't have positive results. Can everybody help me?

SEE ATTACHMENT

feduser6
1st October 2006, 10:58 PM
Is anybody there who can give me a little howto bringing ati works on FC6 Pre?

friez
2nd October 2006, 04:14 PM
it look like your missing to package that are need to build the drivers

feduser6
2nd October 2006, 05:37 PM
Thank you for your answer but i now using an NVIDIA Card and works fine fuc..... (ATI=Closed-Source)